FFF_0394
"We zijn er bovenop!!"

Er werd afgelopen vrijdag en zaterdag weer druk getafeltennist in sporthal indischebuurt. Op de vrijdag speelden er tien teams thuis, het was volle bak! Op de zaterdag speelde alleen het ‘vlaggenschip’. Er is ook weer goed gepresteerd, na het dipje van vorige week.

Team 1 heeft helaas niet aan deze goed prestatie bijgedragen, maar wederom waren het weer spectaculaire wedstrijden om te bekijken! (Filmpje komt eraan ????) Ze wisten alleen de dubbel binnen te slepen in een vijf setter, hiermee kwam de eindstand op één 1-9 verlies. Dan team 2 die het prima doet, steady op de tweede plaats. Zij moesten tegen LTTC, waarbij gedacht werd dat er een dikke uitslag mogelijk was. Het werd “maar” een 5-5, helaas vielen de vijf pitters LTTC zijn kant op. Team 3 dat vorige week erg slechte prestatie had neergezet en hiermee hun 7 punten voorsprong verspeelde en nu nog maar 2 punten voor stond. Thuis tegen Werinon moest er een vette uitslag worden neergezet, dit hebben ze dan ook gedaan (8-2). TTV Huizen verloor met 6-4 van onze buren uit Haven, hierdoor is er weer een voorsprong van 6 punten opgebouwd! Dan team 4 dat ook nog degelijk kans maakt op het kampioenschap. Ze moesten tegen Hoogland waarvan ze in de eerste competitie helft nog 6-4 van verloren. Het werd een knokpartij die wel tot half 1 duurde, maar Danny, Donny en Som speelde fantastisch! Ze wisten met 8-2 te winnen, hiermee pakken ze de leiding met 1 punt verschil. Het kan nog alle kanten op! Ja dan team 5 dat al naar het kampioenschap lonkt, ze mochten ook tegen LTTC. Ze gaven amper een game gewonnen, het werd een vette 10-0 overwinning. Ook zij staan op de eerste plaats met een verschil van 5 punten op de nummer 2. Team 6 dat al het hele seizoen onderin staat heeft geweldig resultaat geleverd! Ze wisten met 6-4 van Buna te winnen, hiermee komen ze op de vijfde plaats te staan. Is er nog hoop/kans op het omzeilen van degradatie?? Dan team 7 dat zichzelf ook nog niet geheel veilig mag wanen van degradatie. De vaart kwam op bezoek, zij staan tweede. Het was dus alles op alles om punten te pakken. Helaas werd er met 4-6 verloren, hiermee staan ze op de vijfde plek met 3 punten verschil van nummer vier. Dus er moeten nog degelijk wat punten goed gemaakt worden om degradatie te voorkomen! Team 8 dat gewoon mooi meedraait in de middenmoot van de zesde klasse, kreeg vrijdag het sterke overhees op bezoek. Evenals team 1 wisten ook zij alleen de dubbel in een vijf setter binnen te slepen. Het werd een 1-9 nederlaag. Dan de DUO teams, die hebben een geweldig resultaat neergezet. Duo 1 wist met 4-1 te winnen van SVE, hiermee staan zijn op de tweede plek met 3 punten achter op nummer 1. Duo 2 won 5-0, ze verloren geen enkele game! Ze staan nu 9 punten voor, dus ook voor hun is het kampioenschap in zicht! Ook Duo 3 wist 5-0 te winnen, hiermee belandde zij op de tweede plaats met 8 punten verschil van de nummer 1.

Het was een prima weekend, met 8 wedstrijden gewonnen en 3 verloren. Er zijn al heel wat teams onderweg naar het kampioenschap, bij sommige hangt dit aan een zijde draadje.

Benieuwd naar de persoonlijke resultaten van de leden?? Check de “ Spinnerlist ” op de website!
tennis ons op facebook om alle activiteiten van Almeerspin te volgen.