FFF_0394

Nieuwsoverzicht

PETER HEIJMANS DE GROTE MAN BIJ ALMEERSPIN IN ZINDERENDE BEKER-KWARTFINALE

Geschreven door Theo Keuchenius/ 25 juni 2018 / Bekercompetitie 2018 Knock-out ronde 4


Almeerspin 2 is met 11-7 uitgeschakeld door SVE 2 in een superspannende bekerwedstrijd, uit bij Tafeltennisvereniging SVE. Het scoreverloop was achteraf gezien wel heel vreemd. Maar liefst met 0-6 kwam Almeerspin voor, via zwaarbevochte overwinningen van Jeroen Vonk, Rob Keur, Peter en René, en vervolgens ook nog de dubbels van zowel Jeroen/Rob als Peter/René. Vijf van die zes partijen gingen in drie games, wat wel iets zegt over de mentale kracht van onze mannen daar in het hol van de SVE-leeuw, die slechts Joost Blankenberg als trouwe supporter mee hadden. Intussen waren er natuurlijk wel vele Almeerspin supporters 'live' aan de TTApp gekluisterd, die nagelbijtend slechts om de ca 10 minuten een update kregen. De jubelstemming zakte ietsjes weg toen SVE met twee winstpartijen terugsloeg, maar 2-6 zag er nog steeds prachtig uit. Helemaal toen Peter Heijmans alweer toesloeg tegen Jacob ten Have. Daarna volgden 3 wedstrijden die in drie games verloren gingen, waarvan die van Rob en Jeroen wel erg krap in de verlenging van de 3e game (Jacob-Rob 24-22, Gilles van Oorschot-Jeroen 23-21). Toen stond het 5-7, en daarna haalde Peter uit z'n tenen nog een zeer krappe 22-20 , 23-21 nederlaag tegen Sean Bakker, waarmee het 6-7 werd ipv 5-8. Almeerspin was mentaal en fysiek gebroken, en pakte helaas geen game meer. Sportief gezien een topprestatie, zeker zonder de onbetwiste winnaar van de bekerranglijst Jesper (zie bijgaande ranglijst waar Peter nog een jumpje naar boven heeft gemaakt), die vast z'n vingers heeft opgevreten op zijn Campinglocatie in Italië. Je kunt je verdriet verdrinken, Jesper, want bij thuiskomst wacht een vers kratje bier van de sponsor. Arme Dennis, die zich vast als Messi in het elftal van Argentinië zal voelen.

ALMEERSPIN 2 DOOR NAAR DE KWARTFINALES!!

Geschreven door Theo Keuchenius/ 17 juni 2018 / Bekercompetitie 2018 Knock-out ronde 3


In een zinderende partij wisten kopman Jesper en de zijnen Huizen 2 met 8-10 te verslaan, in een UIT-wedstrijd nog wel! Tot het laatste punt bleef het spannend, waarbij René van Look in twee games van de sterke Bram Gerritse wist te winnen, die daarvoor al Rob en Jesper had verslagen. Top, mannen!! En het scheelde niet veel of Almeerspin was met twee teams in de kwartfinales vertegenwoordigd. Dat lukte net niet in de thuiswedstrijd tegen SVE 4, waar dit keer opnieuw Dennis met 3 winstpartijen èn ook de dubbel met Wesley liet zien hij Almeerspins beste bekerspeler is. Zijn ploegmaten Wesley, Max en Geert wisten elk slechts één enkelpartij te scoren. Niels Durenkamp was bij SVE de sterkste man, die echter tegen Wesley wel het hoofd moest buigen.

De regels in onze bekerranglijst zijn hard, en dus zal de winnaar een speler uit team 2 worden, daar primair toch ook het teamresultaat voorop staat. In theorie kan de sterk opkomende Jeroen Vonk Jesper nog bedreigen nu Jesper op vakantie gaat. We gaan het zien!!

Nog steeds twee Almeerspin-teams in de bekerstrijd

Geschreven door Theo Keuchenius/ 9 juni 2018 / Bekercompetitie 2018 Knock-out ronde 2


Het is te gek! Onze beide teams hebben de 2e knockout ronde overleefd! Ze zijn nu door naar de laatste 16. Almeerspin 2 sloeg zijn slag afgelopen woensdag al in de thuiswedstrijd tegen Maarssen 1. Zoals zo vaak in de Beker werd het best lastig voor onze mannen nu ze vrij veel punten vóór moesten geven. Met name dan Jesper en Jeroen, want voor Peter en René viel dat nog mee. Voor Jesper en vooral Jeroen (en ook voor het publiek) werd het best billenknijpen, maar ze wisten toch elk 3 partijen en de dubbel samen te winnen. Voor Peter en René liep het wat minder. Samen wonnen ze wel de dubbel heel spannend, maar in de enkel won Peter er nog heel spannend twee, en René gelukkig toch nog eentje. Bij de stand 9-5 traden Jesper en Jeroen aan om het 10e punt te pakken. Jesper won vrij snel van Erick Meijer, en dat was maar goed ook, want Jeroen haalde op z'n tandvlees de zege pas bij 23-21 in de 3e game tegen Lody Njiokiktjien (ik verslik me zo wat ..). Een knappe 11-5 dus. Volgende tegenstander waarschijnlijk Huizen 2 met kopman en Jeugdcoach Cees Lam.

Maar dan Almeerspin 1 dat uit speelde btegen VEV 3 bij Hilversum. Via een bijna fulltime/online Whatsapp-connectie kon het thuisfront de wedstrijd volgen ... bal voor bal...rally voor rally...met OE's en AH's... Geert had een mindere avond, maar zorgde in elk geval voor winst in de dubbel samen met Max, de topscorer van de avond (goeie aankoop, Wes !!). De tegenstanders (Pieter Salentijn, Chotto Huang, Wilfred Wewer en Nico van Vliet) maakten het onze mannen knap lastig, maar met elk 3x winst in meestal 3 games mogen ze trots zijn op de uiteindelijke 6-10 winst. Oh ... wat smaakten die Texelse biertjes daarna lekker ... Op naar de volgende ronde, tegen ....?

Op de individuele ranglijst is niet veel veranderd. Dennis raakte door verlies in de dubbel zijn 100% kwijt, maar verstevigde opnieuw zijn positie, daar Jesper een enkelpartij verloor tegen ..... Lody KikNjioe.... SHIT...ik hou ermee op.

De spanning stijgt

Geschreven door Theo Keuchenius/ 2 juni 2018 / Bekercompetitie 2018 Knock-out ronde 1


Beste Almeerspin bekeraars. En de eerste slachtoffers zijn knockout gegaan: Team 3 legde het loodje tegen UTTC 1 in een ogenschijnlijk dikke nederlaag van 11-3. Maar de aanwezigen ter plekke - in de mooie nieuwe hal van UTTC in Utrecht - zagen diverse matchpoints aan de neuzen van Almeerspinners voorbij gaan. Maar liefst vier kantelpartijen vielen net naar UTTC, waarmee een potentiële 5-7 voorsprong helaas een 3-9 achterstand werd. En dus werden er nog twee wedstrijden gespeeld, welke beiden helaas ook verloren gingen. Maar gelukkig deden Team 1 en 2, die hun wedstrijd thuis konden afwerken, goede zaken met opnieuw hoofdrollen voor Dennis en Jesper in de ranglijst. Voor Team 2 was het tot 8-6 nog spannend, waarna pas de bevrijdende 10-6 tot stand kwam. Team 1 kwam voor met 9-2, waarna kopman Dennis de 10-2 mocht intikken. Het verschil tussen Dennis en Jesper is slechts één overwinning in het enkelspel. Dennis gaat nog fier aan kop, en zag zijn kansen relatief nog stijgen daar immers zes Almeerspinners van Team 3 nu al zijn uitgeschakeld voor het kratje bier. Max en Kristijan proberen zo dicht mogelijk bij Dennis te blijven om misschien nog wat van het bier mee te genieten na de prijsuitreiking. Komende week speelt Team 1 UIT tegen VEV 3 (op donderdag) en Team 2 THUIS tegen Maarssen 1 (op vrijdag). Sterkte mannen!

Dennis verstevigt koppositie in race om kratje bier

Geschreven door Theo Keuchenius/ 18 mei 2018 / Bekercompetitie 2018 poulefase


Alle drie de bekerteams van Almeerspin wisten zich afgelopen vrijdag 18 mei te plaatsen voor de knock-out fase. Daarvoor moest er echt wel zwaar gestreden worden. Voor team 1 was het wel een meevaller dat een speler van TVP na de dubbels op moest geven, waardoor de eindscore misschien wat geflatteerd uitviel, maar dat mag de pret niet drukken. Bekerwedstrijden zijn extra zwaar, zo blijkt maar weer eens. Voor team 2 was het ook maar afwachten hoe het zou gaan, maar met 12-6 werd REGA 4 aan de kant gezet, waarmee plek 2 alsnog werd veiliggesteld. Team 3 had het best zwaar tegen Hilversum, dat na een zwak resultaat in hun eerste ronde tegen Hoogland alles uit de kast moest halen om nog kansen te hebben op de volgende ronde. Almeerspin kwam met 1-6 achter, maar wist geleidelijk terug te kruipen naar uiteindelijk een 7-11 nederlaag. Hilversum 3 loopt en nog een wedstrijd achter, maar lijkt nu al zeker van minstens plek 2.

In bijgaande bijgewerkte individuele ranglijst zie je ook dat team 1 (rood) en team 3 (blauw) relatief hoger staan in dan team 2, dat wat meer in de onderste helft vertegenwoordigd is, behalve Jesper dan. Maar het gaat te ver om op grond daarvan nu al iets te zeggen over de kansen om in de knockout-fase door te komen. Veel zal van de loting afhangen. Wel is het mooi dat alle deelnemers nog steeds in de race zijn voor het kratje bier!.

Strijden om kratje Bier!!

Geschreven door Theo Keuchenius/ 13 mei 2018 / Bekercompetitie 2018 poulefase


Hierbij weer de individuele score van deze week! We zien dat Pieter de Vries nu concurrentie heeft gekregen van Dennis van Rutten die nu op grond van een beter game saldo onze ranglijst aanvoert. Kom op mannen, er schijnt een krat bier voor de winnaar van dit individuele klassement uitgeloofd te zijn. Maar weet wel dat het teamresultaat nog steeds prevaleert, want bij uitschakeling in de poulefase verliest men zijn rechten te opzichte van de spelers uit de teams die wèl doorgaan met hun team. De winnaar zal hoe dan ook uit het hoogst eindigende team uit het bekertoernooi komen. Komen teams even ver, dan dingen de spelers uit die teams allen mee met hun individuele score.

Ronde 2 Beker!

Geschreven door Theo Keuchenius/ 13 mei 2018 / Bekercompetitie 2018 poulefase


In de afgelopen week werd voor de drie Almeerspin bekerteams de 2e rond afgewerkt. Bekerteam 3 uit poule 6 kwam wederom sterk voor de dag. Na de 6-12 winst tegen Hoogland 5 in de 1e ronde, werd nu Buna 1 met de sterke Ron van Laere op eigen terrein met 5-13 verslagen. Daarmee lijkt een plaats in de knockout-fase erg dichtbij te komen, zeker nu concurrent Hilversum op eigen terrein met 8-10 klop kreeg van Hoogland.

Almeerspin 1 haalde, na de verrassende 13-5 nederlaag uit tegen LTTC1, dit keer flink uit tegen Almere United 1 met 5-13 in wederom een uitwedstrijd. Daarmee is er nog zeker kans op het bereiken van de knockout-fase, al lijkt TVP1 in die poule wel de sterkste.

Voor Almeerspin 2 viel het resultaat in de uitwedstrijd tegen Almere United 2 wat tegen: ze verloren met 11-7, waarbij Jesper opnieuw zijn klasse toonde met dit keer zelfs een 100% score. Ook zij hebben nog volop kans de knockout-fase te bereiken.

Persoonlijke resultaten 1ste ronde beker

Geschreven door Theo Keuchenius / 10 mei 2018 / Bekercompetitie 2018 poulefase


Start bekercompetitie 2018!!

Geschreven door Jesper Keur / 5 mei 2018 / Bekercompetitie 2018 poulefase


Almeerspin doet dit bekerseizoen mee met drie teams! Deze drie teams mochten afgelopen week aantreden voor hun eerste poule wedstrijd.

Team 3 mocht als eerste spelen op de dinsdag avond tegen Hoogland. Het werd een inhaalrace, want bij iedere wedstrijd moesten ze punten voorgeven. Maar dit hebben zij geweldig gedaan, er werd met een 6-12 gewonnen! Team 1 & 2 speelden op de vrijdagavond, team 1 mocht afreizen naar onze mede polder bewoners: LTTC. De wedstrijd verliep niet geheel volgens plan, er moesten veel punten worden voorgegeven. Dit wisten ze niet in te halen… het werd een verlies van 13-5. Team 2 hoefden niet ver te reizen, ze moesten tegen ATC spelen. De wedstrijd ging lang gelijk op maar Almeerspin wist uiteindelijk aan het langste eind te trekken. De 7-11 winst een goede start van de poulefase.

Laatste competitieronde!

Geschreven door Jesper Keur / 15 april 2018 / Competitieronde 10


Het einde van het seizoen is aangebroken, dus het is tijd om de balans op te maken. Afgelopen vrijdag moesten een aantal teams nog strijden voor behoudt, dit is helaas niet zo goed gegaan…

Oké dan de balans: Team 1 had een lastige poule, maar heeft netjes twee teams onder hun gehouden. Hierdoor behouden zij hun plek in de hoofdklasse, daarnaast is er versterking bijgekomen! Max de jong is aan het team toegevoegd. Dan team 2 dat op de helft van het seizoen bijna 10 punten voorstond, die heeft het zacht gezegd gewoon “verkloot”. Met hun 0-10 verlies was de kans op kampioenschap aan de horizon verdwenen. Team 3 wist in hun belachelijke sterke eerste klasse poule niks in te brengen. Na 4 jaar 1ste klasse gespeeld te hebben degraderen zij. Team 4 dat het gehele seizoen met invallers moest spelen door blessures, heeft het ook niet gehaald. Zij worden op onderling resultaat laatste. Team 5 wist vorig seizoen kampioen te worden in de derde klasse, dit seizoen liep het redelijk. Met maar liefst 48 punten belanden zijn op de één na laatste plaats. Dus er is nog hoop dat ze hun plaatsje kunnen houden. Zoals eerder als was vermeld is team 6 kampioen geworden, ze mogen het volgend seizoen weer proberen in de 3de klasse. Team 7 is met twee punten verschil op de vijfde plek geëindigd, boven hun staan twee teams het zelfde aantal punten. Dus als er 3 punten meer waren behaald waren ze zelfs derde geworden! Duo 1 heeft netjes in de tweede klasse stand weten te houden, met hun 28 punten zijn zij gedeeld derde geworden. Duo 2 dat vorig seizoen kampioen werd, draaiden dit seizoen verassend weer mee om het kampioenschap! Helaas niet weten binnen te slepen, ze werden tweede. Dan Duo 3, dat met oud Almeerspinner Jordi Reggers ten strijdt ging in de Duo competitie. In deze poule was Hilversum onoverwinnelijk, maar dit weerhield onze Almeerspinners er niet van om de derde plaats te pakken. Dan Duo 4, waar Philip weer is aangesloten. Ze zijn heel knap op een gedeelde tweede plek beland.

Rob houdt de spinnerlist in de familie

Geschreven door Jesper Keur / 15 april 2018


Rob Keur heeft dit seizoen wederom de spinnerlist weten te winnen, dit deed hij exact een jaar geleden ook. In de tussentijd won zijn zoon de spinnerlist hierdoor blijft de prijs binnen de familie.

Check de spinnerlist

Inhaalpotjes + Ultimate pingpong

Geschreven door Jesper Keur / 8 april 2018


Deze week hadden we rust! Behalve Duo team 2 & 4, die speelden hun inhaalwedstrijden. Dit heeft Duo 2 voortreffelijk gedaan, zij behaalden een 5-0 winst. Hiermee eindigen zij definitief op de tweede plaats. Bij Duo 4 ging het iets minder zij verloren met 2-3, hierbij zaten wel 3 spannende vijfsetters. Met deze uitslag komen ook zij op de tweede plek te staan.


Er werd niet alleen wedstrijden gespeeld, er werd ook enthousiast ultimate gespeeld!

Team 6 Kampioen!!!

Geschreven door Jesper Keur / 1 april 2018

Voordat de laatste wedstrijd is gespeeld is team 6 al kampioen! Heeft het "trainingskamp" in Spanje toch wat opgeleverd ;)

Gefeliciteerd Marcel, Rob, Peter en René!


Prutswerk...

Geschreven door Jesper Keur / 27 maart 2018 / competitieronde 8


Vorige week mochten we weer aantreden op het speelveld, dit ging niet iedereen al te goed af. Van de elf wedstrijden zijn er maar 5 gewonnen. Team 2 leed het pijnlijkste verlies, ze stonden met 7 punten verschil bovenaan maar na hun 10-0 verlies tegen SVE staan ze nu 3 punten achter. Daarnaast kan team 6 aankomende vrijdag kampioen worden, met 6 punten tegen LTTC zijn ze er.

Hieronder een overzicht van de uitslagen:

SVO – Team 1: 5-5
SVE – Team 2: 10-0
VTV(N) – Team 3: 8-2
UTTC – Team 4: 5-5
LTTC – Team 5: 5-5
Almere united – Team 6: 3-7
Iduna – Duo 1: 2-3
TVP – Duo 2: 2-3
Almere united – Duo 3: 1-4
ATC – Duo 4: 0-5

Op vertrouwd grond...

Geschreven door Jesper Keur / 16 maart 2018 / competitieronde 7


Na weken wachten mocht er weer op de thuisbasis van Almeerspin gespeeld worden. Totaal speelden er tien teams thuis, dus het was weer volle bak. Er werden een paar spannende potten gespeeld, zoals team 1. Die moest tegen hun degradatie concurrent, gelukkig wisten ze met 6-4 te winnen hiermee creëren ze en klein gat van 3 punten.

Hieronder een overzicht van de uitslagen:

Almeerspin 1 - Hoogland 1: 6-4
Almeerspin 2 - TTVN Nieuwegein 1:3-7
Almeerspin 3 - HTTC 1: 2-8
Almeerspin 4 - Gispen 3: 4-6
Almeerspin 5 - Hoogland 2: 4-6
Almeerspin 6 - Good Luck 1: 7-3
Almeerspin 7 - Laren 5: 6-4
Duo 1 - Elan 2: 3-2
Duo 2 - Elan 3: 4-1
Duo 3 - ZETA 2: 4-1

Strijden voor een (nog) betere tweede helft…

Geschreven door Jesper Keur / 11 maart 2018 / competitieronde 6


Na een weekje vrij te zijn geweest van tafeltennis (afgezien inhaalwedstrijden) mocht er weer gestreden worden om behoudt en promotie! Dit werd gedaan buiten de thuisbasis.

Team 1 & 3 mochten het opnemen tegen Tafeltennisvereniging SVE, voor beide is het noodzakelijk om punten te score voor behoudt. Bij team 3 lukte dit beter dan bij 1, het werd 5-5. Bij team 1: 6-4. Team 4 & 6 reisde af naar Hilversum. Team 4 kampt dit seizoen met een aantal blessures waardoor er met 2 invallers gespeeld moest worden, het werd daardoor een vertekende 7-3. Team 4 staat hierdoor onderaan. Team 6 daarentegen herpakt zich na de degradatie van vorig seizoen en staat te schitteren, met hun 1-9 winst weten zij een voorsprong van 8 punten te pakken! Dan team 5 dat vorig jaar promoveerde. Ze mochten het opnemen tegen Huizen dat op dit moment laatste staat, er werd met een mooie 3-7 gewonnen. Daarmee komen zij op de tweede plek te staan. Op de donderdag avond werd ook gespeeld, team 2, 7 & Duo 3. Team 7 en het Duo team moesten beide tegen Vlug en vaardig spelen. Team 7 dat het uitstekend doet in de 5de klasse had een zware avond in Hilversum, het werd uiteindelijk 6-4. Bij Duo 3 gaat het redelijk ze draaien mee in de middenmoot. Maar vlug en vaardig was net een maatje te groot, er werd verloren met 3-2. Team 2 mocht donderdagavond tegen Maarssen, hier werd met 3-7 gewonnen. Daarmee vergoten zij hun voorsprong om kampioen te worden naar 10 punten, kan het nog fout gaan?? Op de maandag en dinsdag avond speelden de andere Duo teams. Duo 2 verloor met 4-1 van TVS, hiermee belanden zij op de tweede plek. Duo 1 & 4 verloren allebei met 3-2.

Spelen tot het licht uit ging…

Geschreven door Jesper Keur / 18 februari 2018 / competitieronde 4


En de derde thuiswedstrijd zit er al weer op, nog 1 wedstrijd en de helft van het seizoen is gespeeld. Tien teams speelden thuis, alleen team 4 speelde niet door blessureleed.

Nice to know:
- Team 2 op de eerste plaats, met 6 punten voorsprong!
- Team 5 netjes gedeeld vierde staat na promotie.
- Team 6 bovenaan staat met 2 punten voorsprong!
- Team 7 ook eerste staat met 2 punten verschil!
- Jordi Reggers zijn eerste competitiewedstrijd heeft gewonnen na zijn return bij Almeerspin! (Bijna twee...)

Overzicht van de uitslagen:

Team 1 – TTV Huizen: 2-8
Team 2 – HTTC: 10-0
Team 3 – Effect: 4-6
Team 5 – TTV Rega - Nijkerk: 5-5
Team 6 – LTTC: 6-4
Team 7 – LTTC: 4-6
Duo 1 - VTV(N): 3-2
Duo 2- Tafeltennisvereniging SVE: 4-1
Duo 3 – Rega: 3-2
Duo 4 – Tafeltennisvereniging Almere United: 5-0

Tot in de late uren...

Geschreven door Jesper Keur / 11 februari 2018 / competitieronde 3


Het was een enerverende avond op de thuisbasis. Er werd gewonnen, gelachen, maar helaas ook gebaald… Totaal speelden er 10 teams, alleen team 3 speelde niet. Het werd een laat avondje met vele vijf pitters.

Team 1 leed een pijnlijk maar een vertekend verlies, door een zeer goed geplaatst balletje van Hans Hoekstra begaf Franky Meijer zijn enkel het… Hij heeft zijn partijen moeten opgeven. Het werd 3-7.

Overzicht van de uitslagen:

Team 1 – SVO: 3-7
Team 2 – Tafeltennisvereniging SVE: 6-4!!
Team 4 – UTTC Tafeltennisvereniging: 2-8
Team 5 – LTTC: 4-6
Team 6 – Tafeltennisvereniging Almere United: 9-1!!
Team 7 – Werinon: 7-3!!
Duo 1 - Iduna: 2-3
Duo 2- TVP: 4-1!!
Duo 3 – Tafeltennisvereniging Almere United: 4-1!!
Duo 4 – Almeerse Tafeltennis Club (ATC): 3-2!!

Gelukkig is deze week voorbij…

Geschreven door Jesper Keur / 11 februari 2018 / competitieronde 2


Almeerspin moest deze week zijn uitwedstrijden spelen. Dit deden zij op de dinsdag, woensdag, donderdag en de vrijdag. Wat een week zeg… Het liep op ander grondgebied minder soepel dan op de thuisbasis. Het werd een slagveld, waarbij Almeerspin de meeste gewonden opliep. Van de 11 wedstrijden werden er maar 3 gewonnen.

Overzicht van de uitslagen:

Team 1 – Hoogland : 6-4!!
Team 2 – TTVN - Tafeltennisvereniging Nieuwegein: 4-6
Team 3 – HTTC: 2-8
Team 4 – Gispen: 4-6
Team 5 – Hoogland: 2-8
Team 6 – Good luck: 8-2!!
Team 7 – Laren: 0-10!!
Duo 1 - BTTV Elan: 1-4
Duo 2- BTTV Elan: 2-3
Duo 3 - ZETA: 2-3
Duo 4 – Bunschot: 1-4

Gelukkig spelen we volgende week gewoon weer op de thuisbasis

50/50...

Geschreven door Jesper Keur / 28 januari 2018 / competitieronde 1


Ja ja we mochten weer! Afgelopen vrijdag was het weer gezellig druk op de thuisbasis van Almeerspin. Er speelden in totaal 10 teams thuis. Totaal is er fiftyfifty gespeeld, 5 winst en 5 verloren.

Overzicht van de uitslagen:

Team 1 – SVE: 4-6
Team 2 – Maarssen: 9-1!!
Team 3 – SVE: 3-7
Team 4 – Vlug en vaardig: 7-3!!
Team 5 – Huizen: 8-2!!
Team 6 – Hilversum: 7-3!!
Team 7 – Vlug en Vaardig: 4-6
Duo 1 – TVA: 5-0!!
Duo 3 – Vlug en Vaardig: 2-3
Duo 4 – SC ’t Gooi: 2-3