!! Uitgesteld naar voorjaar 2021 !!
TTV Almeerspin is opgericht op 15 oktober 1980 in Almere. Dat betekent dat we dit jaar 40 jaar bestaan! Dit is een uitzonderlijk mooie gelegenheid om een leuk feestje te vieren met een beetje tafeltennis erbij. Almeerspin heeft een rijk verleden met een groot aantal leden en oud leden. Iedereen die ooit lid is geweest van Almeerspin is van harte welkom.

We willen een toernooi organiseren met aansluitend een feestje. Dit is een unieke gelegenheid om weer kennis te maken met oud teamgenoten en weer te genieten van een potje tafeltennis. Het lijkt ons hartstikke leuk om zoveel mogelijk leden en oud leden terug te zien op deze speciale dag.

Toernooi / Feestje

Wanneer: voorjaar 2021 (uitgesteld i.v.m. corona)
Hoelaat: 13:00 tot geen eindtijd
Waar: Sporthal Indische buurt, Ambonstraat 1
Tijd en zin? Kom dan een balletje slaan en daarna een drankje drinken om te proosten op het 40 jarige bestaan van Almeerspin!

Exacte invulling van de dag volgt per mail, vragen? Dan kunt u contact opnemen met Joop de Jonge via secretaris@almeerspin.nl

Laat even weten of je komt door je hieronder in te schrijven.

Jubileum special

Om het 40 jarige bestaan grootschalig uit te dragen kan je nu de ultieme collectors items bestellen! Voor alle leden is er gratis het Jubileumshirt (niet huidige leden is 15 euro), alleen even je maat doorgeven bij het aanmelden. (beschikbare maten: S, M, L, XL, XXL, 3XL).

TTV Almeerspin Jubileumshirt

Smiley face


Aanmelden

Betaling gebeurd contant.