Welkom bij tafeltennisvereniging Almeerspin, een leuke club met een grote passie voor de tafeltennissport.

We spelen elke maandag, woensdag en vrijdagavond, behalve in de zomermaanden. Check voor actuele openingstijden de agenda op de hoofdpagina! Op de maandag wordt er vrijgespeeld en op de woensdag zijn er trainings mogelijkheden, vrijdag is gereserveerd voor competitie. (Openingstijden)

Iedereen is welkom, ook al heb je nog nooit eerder gespeeld. Voel je welkom bij Almeerspin om kennis te maken met deze mooie sport.
Een sport bovendien die van jong tot (zeer) oud beoefend kan worden.
Het leuke aan onze club is dat je gelijk kunt meespelen als je binnenkomt. Er zijn altijd wel recreanten aanwezig die graag een balletje
met je willen slaan en een babbeltje met je willen maken.
Voor de wat serieuzere spelers heeft onze club ook een aantal teams die meedoen aan regionale competities. Ons beste seniorenteam speelt zelfs in de hoofdklasse van de afdeling Midden.
Tafeltennis is een sport die je op elk niveau kan spelen. Van recreant tot competitiespeler. Het is een snelle sport met veel actie.

Wil je kennismaken dan kan je je voor een aantal weken melden als aspirant lid. Gedurende deze oriĆ«ntatiefase kan vrijblijvend en kosteloos worden gespeeld/getraind 

Wil je je inschrijven als lid dan kun je hier het inschrijformulier inlezen of uitprinten.
Wil je meer informatie over de vereniging dan kun je hier het ttv Almeerspin informatieboekje lezen of printen.
Na. 2 Ć” 4 weken als aspirant lid wordt je benaderd met de vraag of je lid wil worden of geef je dit zelf per e-mail aan. Je wordt pas ingeschreven  als definitief lid  wanneer het volledige ingevulde  en ondertekende inschrijfformulier in het bezit is van de vereniging.
Per e-mail aanmelden kan ook via: wss@almeerspin.nl (senioren).

Seniorenleden kunnen de statuten, privacy - en huishoudelijk reglement op verzoek toegestuurd krijgen.

Alle leden en nieuwe leden van TTV Almeerspin hebben of zullen een brief krijgen van het NOC/NSF met als onderwerp "De Nationale Sportpas"
Deze Nationale Sportpas is buiten het feit dat je er kortingen mee kunt krijgen bij diverse winkels ook je legimitatiebewijs voor de NTTB. Deze pas dien je dan ook altijd bij je te hebben als je aan wedstrijden en/of toernooien meedoet van de NTTB. Tevens staat op die pas ook je bondsnummer vermeld.